PODRAVSKA KLET

Podravska klet otvorena je 1976. godine u prekrasnom prirodnom ambijentu Bilogore nadomak
Koprivnice, okružena podravskim goricama. Svojim rustikalnim izgledom dominira u krajoliku u koji se savršeno uklapa.
Zadržan je starinski izgled interijera kojeg je osmislio naš poznati koprivnički akademski slikar, Zlatko Kauzlarić-Atač. Tu se može vidjeti stara drvena preša, masivno ručno rađeni stolovi, glineni vrčevi, starinske slike na zidu, gotovo muzejski eksponati, koji odaju ozračje starinske kleti, gdje su se nekada skupljali težaci, kako bi objedovali i odmarali se od napornoga posla i kopanja vinograda.

Današnji izgled i ponuda Podravske kleti formiran je po standardima i prilagođen mjeri suvremenog poslovnog čovjeka i gosta, kako bi u potpunosti zadovoljio njihova očekivanja.
Na jelovniku su tradicionalna autohtona podravska jela poput sušenog goveđeg jezika sa svježim kravljim sirom i domaćim prgama, juha od hajdine kaše sa sušenim vrganjima, teleće pečenje s pekarskim krumpirom, kuhani buncek s dinstanim kiselim zeljem i Bregovska pita.
Podravska klet uvrštena je među stotinu vodećih hrvatskih restorana. Kapacitet interijera je 80 sjedećih mjesta, a 50 mjesta pripada dijelu na terasi s prekrasnim pogledom. Za goste je osigurano parkiralište.
Prostor je pogodan za proslave raznih prigoda i svečanosti (poslovni ručkovi, svadbe, krizme, krstitke, rođendani, domjenci uz mogućnost cateringa).

Podravska klet ujedno je od 2014. godine nositelj Halal certifikata.

RADNO VRIJEME

Dragi gosti, s obzirom na trenutnu situaciju restoran Podravska klet je zatvoren do daljnjeg. Nadamo se da se ponovno vidimo što skorije, a do tad – ostanite zdravi.

ADRESA

Prvomajska 58c, 48 000 Koprivnica

Telefonski broj objekta: 048 634 069
Voditeljica objekta: Matijas Ilić
Mobitel: 099 534 1306
Email: podravska.klet@podravka.hr

Plaćanje je moguće kreditnim i gotovinskim karticama